PåskAfton

Jahapp, idag är det annan dag påsk. Alla här i huset är så himla sura på varandra och jag vet inte varför. Det handlar förstås om den där förbaskade skotern igen, det är alltid ett himla liv om den. Kusinerna bråkar om vem som ska köra den och så börjar dom bråka! ;S
Hoff, jag vill inte vara här när dom bråkar för dom skriker bara hela tiden, skönt att man far till Kiruna ikv. Denna dag kommer inte att bli roligt, Viktor far med skotern långt bort med några kompisar, Katarina far till Kautokeino på Grand prix, och jag.. Jag ska sitta här och samla damm än en dag igen ;S Ingen av dom vill göra någonting med mig när jag väl är här, och jag är nästan aldrig hära. Men men, jag kan inte göra någonting åt det nu och det är inte mitt problem ;S Men jag vill ändå att alla ska vara glada och göra saker tillsammans, det känns som att jag är dålig som inte kan hjälpa alla människor, man känner sig helt hjälplös tyvärr ;S

Jag måste försöka få alla på bättre humör :D
Men jag är inte heller på så bra humör, men jag visar det inte. Mitt headset är heöt försvunnet från huset, jag tror att någn har tagit det och inte kämnat tillbaka ;d Och jag klarar mig inte utan det, inte när ajg ska åka buss i 4:ra timmar till töre och sen från Töre till Arjeplog. Det är en lång bit att åka och jag kommer inte att klara det utan musik som man kan lyssna på så tiden går fortare. Tiden går mycket mycket fortare då :)

Lååååång Fredaaaagen!

Idag sitter jag fortfarande i den här förbaskade sången och samlar damm under arslet! Jag är så less på att sitta inne hela dagarna, det är juh för sjutton LOV! Då ska man juh vara ute och köra skoter. Men  Isá har tagit skotern till skogen så har ingen att köra med så det blir väl att promenixa idag ;)
igår hade jag det verkligen trevligt här, vi for och elda lite senare på kvällen med allt folk ;)
Det var först jag, Viktor, Nilsi, Syrran och Katarina. Sen kom Niklas, Olli,Tomas,Olki, Nikko, Elin och Joe.
Men jag var tvungen att fara för blev lite kissnödig ;S hehe ;$
Idag ska jag ut med Viktor och köra lite skoter, kanske kolla på några läckerbitar igen ;);)

Och så måste jag säga GRATTIS till min lilla ängel som fyller år idag <3 GRATTIS KATARINA!!!!
Och nu på Måndag drar man till fjälls igen, fast till mormor och morfars stuga, ska träffa Elias också, det ska verkligen bli jätte tevligt ;D pimpel tävling dirr!!! ;D
Det ska verkligen bli roligt  som fyf ;d
Men men, nu ska jag sluta skriva här, börjar att bli lite träkigt ;S
Kram Kram

Snöig dag :)

vi har nu kommit hem från fjälls, det har verkligen varit skönt att komma hem för det var verkligen inte bra väder där uppe i stugan ;S
Vi hade tänk fara ännu längre än Pulso men det blev för dåligt väder. Jag och min kusin körde från byn till Puslo och det är cirka 5 mil dit, och dit vi skulle igentligen till Råsto, dit är det cirka 20 mil sa pappa så vi hade blivit lite leds att köra skoter. Men den biten vi körde var verkligen rolig, fina minnen skapta :)
Nu sitter jag här hemma i byn framför min burk och skriver, har varit ute och kört lite skoter med kusinen och kollat in killarna ;) Riktiga läkerbitar ;) Det var roligt för då sitter man då inte inne och samlar damm under arslet hela tiden i sträck!
Men ibland är det verkligen kämpigt att få ut kusinen eller systern ;S men när jag väl får ut dom har vi jätttteeee roligt :P
Jag vill ut och köra skoter, vill kolla på läckerbitarna igen ;) Man blir som paralyserad när man kollar på en av dom ;) Grrr!!! Men men, vad kan man göra?! Bara ha roligt och umgås med alla trevliga vänner ;)
Men nu har hel abyn kommit hit så is inte skriva mera ;S
Skriver i morgon ist ;) Ska och kolla läckerbitarna igen snart ;D HaHA!
Hejs


7 April

Tjenispenis ;D

Nu sitter jag och kusin och väntar på att vi ska börja fara upp mot fjälls ;D
Våra rumpor sitter bara här på sängen och smlar damm! ;S Hopplöst fall för mig, tyvärr =(
hoppas att faster kommer snart, för när hon kommer så beger vi oss iväg till pulsu ;D Jag och kusin ska köra skoter dit först och sen från pulsu till råsto :) Det ska verkligen bli roligt ;)
Fast det kommer att bli lite kyligt men den smällen får man ta, är man lapp eller svennis???
Först ska vi vara där i 1 vecka och sen far jag och systrarna till mormor och morfars stuga uppe i Arjeplog ( Norrabergnäs)
det ska också bli roligt, fast kanske inte lika roligt ´som denna gång ;)
Men men, nu ska man väl ta tummen ur arslet och klä på sig, ska till Karre snart och handla bensin till skotern så vi kommer oss iväg någongång ;) haha!
ha det ;);)

6 April.

Tjohejs ;)

Nu sitter man här i Idivuoma och skriver bloggen. I morgon drar man upp till fjälls och pimplar med familj. Det ska verkligen bli skönt att komma bort från all civilisation.
Vi har dessutom köpt en ny dator, bärbar så jag har suttis och surfat hela bilresan, från Kiruna till Idivuoma.
Direkt när jag kom hit for jag ut med Katarina och kolla hur livet i byn var ;D...
.. och det var som vanligt, såg småpojkarna lekköra med skotrarna som vanligt!
Nu ska man ta och slå av burken och sova, man ska juh upp ganska s¨å tidigt för kusin och jag ska köra skoter i 5,5 mil ;)
Så, vi hörs, kram hejs.. ;);)

RSS 2.0