Då var det över...

Jahapp, nu var det över igen. En sån skön och lovfria dagar från skolan har verkligen slagit in på mig.
Jag vet inte till skolan efter denna helg!!!
Men okej,några dagar till måste jag stå ut, är inte så länge kvar.
Jag är just nu i Idivuoma, jag ahr haft riktigt roligt :) det har som varit att man sover på dagen och är ute på natten, inte så smart eftersom man måste vända tillbaka dygnet nu till Måndag.
Hojja, här finns det ingenting att göra, men vi har ändå jätte roligt, inatt var vi ett helt gäng som spelade fotboll...
det var jag, olisak, niklas, emil, natta, katarina, ante, nilsi, jabo, joe och tomas. Det var jätte roligt :)

Nu har verkligen mitt nedräknande börjat, snart är det bara ca 3 veckor kvar till jag flyttar från byhålan Kalix till Kiruna!
Det ska verkligen bli så skönt så skönt :)
Jag förstår inte hur jag har kunnat bo i Kalix i 15 år, jag ahr aldrig gillat att bo dära ;s men nu får jag flytta dit vars jag vill bo, där vars jag trivs, där  vars jag ahr närmare till alla mina kompisar, ALLT det är så bra med Kiruna. Jag känner redan nu hur jag har börjat att sakna alla här i byn, det blir som ett tomrum när jag kommer till Kalix. Här är som alla hos alla, gör saker tillsammans, allt, men icke i Kalix.
Jag kommer verkligen att sakna Katarina!!!!! :'(

Läkarbesöket...

Idag har jag varit hos läkaren. Rätt läskigt faktiskt men det gick hem...
Jag var och kollade varför jag svimmar så mycket, så dom tog en hel del prover. Tur som det var så fick man bedövning :D Annars hade jag aldrig klarat det!! ;s
Dom tog flera rör med blod, sen tog dom EKG för att kolla hjärtat, sen pricktest för att kolla om jag hade någon allergi, sen fick jag blåsa i ett rör för att kolla mina lungor, sist men inte minst fick jag veta att jag skulle till sunderbyn i Luleå och kolla min hjärna ;s men det skulle bli i början på sommarlovet så det är ganska skönt :)
Läkaren berättade att när jag ska göra denna undersökning så får jag inte sova på ett dygn, alltså jag måste vara vaken i 24 timmar. Medans jag sitter i den där undersökningen ska dom lysa med lampa, kolla sömnen, allt sånt som kan förknippas med epilepsi. Det är de dom ska kolla så jag inte har något i hjärnan som orsakar detta mående.
Självklart blir man lite orolig och nervös men det är juh mycket bättre att kolla vad det är, än att gå här hemma och tänka när nästa gång jag svimmar blir.
Man får hoppas att det inte blir någonting allvarligt men samtidigt vill jag veta om det är någon sjukdom som jag har. för jag vill inte må som jag gör nu.
Det är också ganska så skönt att det är ett livet break nu på några dagar från skolan så jag får ta och vila lite. Det är så himla mycket i skolan så jag blir ännu tröttare ;S
Det ska bli skönt att fara uppåt, till Ahkku och Addja :D

välkommern SOL..

Nu är verkligen sommaren hära :) det mesta av dagarna blir att man ligger ute och solar på studsmattan!
I lördags var det dags för Eurovision song contest, och självklart så höll jag på Norge med Alexander.
Det blir nog att köra biljetter till Oslo till nästa sommar ;D
Ojoj, nu yrar det bara mjukglass också! jag har nog inte ätit så mycket glass som denna sommarstart!
och det blir nog mera också.
nu har nedräkningen börjat, ca 20 dagar kvar och då är jag borta från denna håla. Flyttar till KIRUNA!
det ska bli så skönt så jag länktar så himla mycket.

Nu på Onsdag så far jag till byn, skönt med en relax från skolan och allt arbete! Ska bli så skönt att komma dit upp ett tag ;D
Nu måste jag gå ut och sola. Vi får höras. Kram
                                    

En lång tiiid sedan..

Tjenare blogg!

Det var verkligen länge sen jag bloggade, eftersom datorn har varit sönder men idag fixade jag den!!! ;)
Skönt med en dator, för man har lite skolarbete att göra nu också!;s det är som sista rycket nu innan skolavslutningen!

Jag håller på med att skrapa en vattenpumpstation så jag har inte så mycket tid ändå! Förra Lördagen var en rolig dag på länge! Då for jag till Elias i Piteå på morgonen och senare på dagen for vi och kollade world cup sverige vs. Finland.
Först var vi på stan och shopade sen hemma hos honom och sen på stadion och såg matchen, jag ahr inte haft så roligt som då!!! :D
jaja, nu ork jag inte skriva mera. Måste fixa kolten, ska på sáminourras förbundsmöte i Piteå om 1 vecka, måste börja kolla så allt är klart!

Kram hejs!

RSS 2.0