30 Mars

Måndag igen ;S
Men denna vecka blir inte så lång varig i skolan, Onsdag har man friluftsdag med klassen och jag ska och pimpla ;D Yeeh! :) Torsdag så har vi påskdans och Fredag ledig så då far man till Kiruna med den tidiga bussen som går vid 8 ;S Men man får väl ta en nupp på bussen så tiden går fortare.
En liten översummering över helgen:
♣Torsdag for jag till Kiruna för vi var lediga på Fredag.
♣Fredag gick jag på stan och kollade på kläder till påskdansen, men hittade ej någonting speciellt.
♣Lördag for vi till Holmajärvi och körde skoter med ungarna och grillade på fjället medans siessa var och jagade ripa med hundarna.
♣Söndag vaknade man tidigt och stack till Holmajärvi och körde skoter igen, efter det med bussen hem till Kalix.

Dessutom har jag lyssnat på Kevin Borgs nya skiva! AS BRA!!! Lyssna nedan ;)

25 Mars

Hej.

Här kommer en liten översikt över min helg och vecka :D
På Fredag efter skolan gjorde jag inte så mycket, jag tog det bara lungt och slappa som vanligt framför datorn ett tag och sen framför tv:n. Såg även Let´s Dance på tv4.
Lördag så for vi på en skoter tur familjen för det var så fint väder här, vi for ut mot säivis och baskeri. På vägen hem så träffade vi Micko med famlij och sandström, dom var och pimpla men hade inte fått någonting. vi satte oss där och elda lite och sen bestämde vi oss för att fara hem för jag skulle till jenny. När jag kom hem så fick jag veta att det hade blivit inställt hos Jenny och då blev det att slappa och fara till kalix och handla lite karrameller..
Söndag var det en finare dag också, då vaknade vi tidigt gjort matsäck och sen startade vi skotrarna och begav oss ut mot havet och pimplet.Där satt vi ett bra tag och sen efter några timmar stack vi hem igen.

Måndag var det bara halv dag i skolan, skönt... men jag var ändå tvungen att ta och plugga och städa upp där vars allt damm hade samlats, helt klart under sängen. Istället för en slappar dag fick jag ta tummen ur arslet och greppa tag om damsugaren och damsuga, skura och dammtorka i rummet. Många av mina läxböcker ligger där och samlar på mera och mera damm. så måndag var en städardag.

Tisdag var inte heller så speciell faktiskt, det var nog samma saker som man gjorde, pluggade, pluggade och pluggade.
Efter att jag pluggat var jag och bror och körde lite skoter, vi körde från Backiö till Baskeri, inte så långt men det var väldigt väldigt kallt. Sen när jag hade kommit hem så var det bara att fortsätta plugga och sen slappa :D

Onsdag, alltså idag har jag bara slappat. Var och hämtade syster på busstationen med skotern.
Nu sitter jag här och skriver på bloggen och väntar delvis på middagen. Sen efter att man ätit sig mätt blir det att packa sin lilla resväska och i morgon efter skolan far man till far sin i Kiruna. Ganska skönt att komma härifrån för bara några dagar :) I Kiruna ska jag träffa mina kusiner och kanske umgås med konfafolket som bor där. Fredag blir det att shoppa i Kiruna city, ganska trevligt med syster, vi har inte gjort det på länge. Vi ska kolla kläder till påskdansen. Lördag blir det att köra skoter i Holmajärvi och Söndag blir det hemresa igen.
Nu var maten klar, mm.. Vi Höres ;D

Marie Boine



När jag hör denna låt så blir det ett lugn som sprider sig över mitt hjärta och själ :)

18 Mars..

Bures Bures :)

Idag är det fint väder igen :D Har lust att fara ut men jag måste ta itu med mina läxor som ligger och samlar damm bredvid sängen :/ Jobbigt med så mycket läxor men snart är det lov. Då blir det att fara till Idivuoma och fjälls : )
Snart slutar vi skolan också, 4 månader kvar : ) Gud så härligt!!!
Då blir det att börja flytta sina saker till Kiruna och sen är det där jag bor. så himla skönt att bo där :P
Få vara i fjälls med pappa, vara på gärden och kolla renarna och bara vara där :) Jag trivs verkligen i Kiruna!

Hojja, den här känslan av kärlek gör mig GALEN!
Vad lever du för? Vad är för dig det viktigaste i livet? Kan du nämna allt med ett ord? Det kan framstås som svårt, men jag tror att det finns ett ord så allomfattande att de uttrycker allt på en gång. Ett ord där alla känner igen sitt sökande, sin längtan. Ordet är kärlek.

Kärlek kan vara så mycket och ha så olika betydelse från person till person. Vad är det första man tänker på när man hör ordet kärlek? De flesta tänker på en partner. Att älska och bli älskad tillbaka är det viktigast, men är det verkligen så viktigt att uppleva kärlek med ens partner? Räcker inte kärleken från ens familj och vänner? För att kunna svara på den frågan måste man ha varit kär, endast då kan man börja spekulera. Jag tror att kärlek är stor, men inte fullt så stor som vi hoppas och vill att den ska vara. Vi behöver tro på kärleken, tro på att det finns något som är värt att kämpa och leva för. Av någon anledning har vi fått för oss att vi kan uppleva oss oövervinnliga, odödliga, starka och livskraftiga genom kärleken. Inget känns då omöjligt att uppnå och vi kan utföra oväntade saker. Är detta verkligen vad vi tror vad kärlek är eller är det mer ett dröm senarie? För samtidigt så vet vi att ingenting är så sårbart som kärleken. Kärleken hotas ständigt av svek, död, bedrägeri och lögn. Vilken definition man anser stämmer mest, beror helt på vad man själv upplevt.
Man kan säga att kärlek har många ansikten, frågan är bara hur man ska lyckas välja rätt. Det kan man aldrig och det är nog en del av tjusningen med det hela. Att allt är som ett spel och när man väl lyckas så är glädjen obeskrivlig.

Enligt bibeln så är kärleken störst och främst i allt och har sin grund i sanningen, "Kärleken har sin glädje i sanningen"¹. Sanning är alltså själva grunden i kärleken enligt bibeln, utan sanningen kan inte kärleken existera. Alla som tidigare påstått, från stenåldern till den moderna tiden att de gjort något för sin älskades bästa, men som för att kunnat uppnå det varit tvungen att ljuga, har alltså inte kunnat älskat personen i fråga.
Så tycker jag kärleken är!!!


Nadja, sluta leva som i ett NÖTSKAL!

Jag fattar inte vad som händer med mig?
Den här konstiga känslan i ens kropp som vill ut. De vill bara UT!
Jag måste hitta någon nu snart, jag klarar inte det här livet ensam.
Jag tänkte idag när jag vaknade att jag kommer inte klara detta, jag måste hitta någon nu fort snart.!
men jag har hittat min drömkille tror jag, men jag måste först och främst ta det lite lungt. När jag tänker på honom blir det som en klump i halsen och hjärtat tar några starka och snabba slag :) Han får mig glad!
Jag har så himla mycket jag vill säga honom men jag vågar inte riktigt ;S Och jag vet inte varför, han är juh social och trevlig och pratar mycket, men det är ändå någonting som säger till mig att jag inte ska prata med han :S Jag vill så gäääärna!
Men jag kommer prata med honom snart, snart så ska jag ta första steget och ringa! Ringa!!??, nja, kanske inte ringa första gången, kanske bara smsa lite granna ;D
Igår så såg jag på nya vädrets offer på tv, den serien påminner faktiskt lite om honom, speciellt går kvällens avsnitt :)
han får mig på så JÄVLA  bra humör :D

Men nu får jag inte glömma att plugga, vi hörs. Ha det!

16 Mars

Tjenis ;D
Idag var det Måndag igen :/ Tråkigt och jobbigt att stiga upp så tidigt på morgonen.
Det första man gjorde var att gå på Toa, fixa kläderna, sminka sig, packa badkläderna, fikade och sen borsta tänderna och iväg till bussen!
Det är så himla jobbigt med skolan, speciellt nu i 9:an när man har alla fördömdade proven varje vecka så att man spyr :/
Men idag så var det ändå ganska så chill, vi fick se film på Svenskan och So:n, den heter " rädda menige ryan" det är en krigsfilm :D Ganska så bra faktiskt!
På morgonen när jag kollade ut genom fönstret så var det värsta pissvädret, men nu är det riktigt fint och härligt väder så jag ska nog ut på en liten skoter tur alldelens snart :)
Men jag får inte glömma att plugga ;S Massor med prov och rester i veckan som jag inte gjort ;S Hoppsan!!
Men nu ska jag inte sitta här och gråta mera :) Ut i det fina vädret och sen plugga lite.


TJO!


...

You make me strong
You make me weak
You lift me off my feet
You give me hope
When all my dreams
Seem like they're out of reach
You make me understand
The way the perfect love should be
You make me to a place
So high
I never wanna leave
Sometimes i think of all the things
I should have said
I hope it's not too late
I wanna make you understand
If the world crashes down over me
I know that my life is complete
And when the pain is holding me
Your love just sets me free

Silbat

 Nu är det dags att förnya silvret till kolten :)
Det blir nog att köra i Kauto eller Soppero :)

Dagens händelser:
♥ Klarade nog So prov
♥ Fick ha Hk på Elevensval
♥ Beställt nya kläder
                                      

Skolan...

Tjenare.
nu sitter man här på skolan och tråkar i datasalen ;S
Det blev ingen No idag tack vare läraren :)
Gud vad jag har mycket att säga men jag vet inte om jag kan skriva allting här ;S  det skulle bli så många sidor så ni skulle aldrig vilja läsa allt.
Det är så många människor jag vill prata med men jag vet inte om jag skulle våga ;S

Och så har jag en konstig känsla i min mage. Det pirrar hela tiden och dunkar. Kan det vara kärlek?Jag vet faktiskt inte vad det är, men jag vill gärna veta. Dom här känslorna jag har nu har jag haft ganska mpnga gånger när jag varit kär. Herregud, tänk om jag är det :O
När jag tänker på den här personen så blir jag glad, pirrar i magen, jätte jätte generad och så får jag en klump i halsen.
KÄRLEKEN är inte så lätt tror jag ;S Man blir sårad så många gånger och vissa kan inte gå vidare, men det gjorde jag och det är jag väldigt väldigt glad för :D

Sportlovet i Idivuoma var verkligen jätte roligt, fick träffa alla vänner och ha jätte roligt. Speciellt i slalaombacken när vi åkte tre stycken på en rattkälke, haha det var verkligen jätte roligt när vi hoppade med rattkälken.
Det var roligt även att se på när Niklas, Lars-Ante, Olki och Nils-Mihkkal åkte med madrassen ner för backen, inte för att det verkade gå så bra men det var ändå roligt att se på.
Torsdagskvällen var vi även hos Jabo och svetsade den gammla elanen som hade stått ganska så länge bakom áhkkus och áddjas hus.Sen när vi fått i gång han for vi ut på en liten tur, inte för att det gick så bra men det var verkligen
roligt. Det var Jabo, Katarina, Jag, Lars-Ante, Nils-Mihkkal, Viktor, Åsa och Olli som var på slalombacken efter och elda lite i eldstaden men det gick inte så bra. Sen när vi skulle hem så hade elanen fått soppatorsk så Niklas var tvungen att bärga hem mig och skotern :D
Ja har verkligen haft roligt, så nu är det bara påsklovet kvar som ska bli lika roligt om fast inte roligare :D
Snart börjar det även dra ihop sig till att flytta till Kiruna.  Jag länktar faktiskt dit jätte mycket, det ska bli trevligt med att gå på hjampis och träffa alla nya kompisar :) Men man får även vara nära sina släktingar som man inte snackat med på årtal. och se och träffa dom man verkligen håller av =)
nu måste jag gå på lektion :S
Kram Kram

9 Mars

Tjenis.
Det var ett tag sen jag skrev pga av att jag inte befuntligt mig hemma på orten.
Jag har spenderat mitt sportlov i Idivuoma, verkligen trevligt trevligt :)
Jag hade hoppats på någonting speciellt på denna lov, men det var ganska okej ändå :P
Vi har kört skoter så det bara ryker, varit på friluftsdagen i slalombacken och åkt rattkälke. Det var verkligen jätte jätte roligt.
Sen hände det en snusfylla men det is jag inte ta upp x) HAHA! ;D

2:a Mars

Ja idag är det den 2:a mars. :D
Idag så ska jag fara till pappa i Kiruna, det ska bli så himla roligt :)
Och här någon dag framöver blir det att fara till Idivuoma till farmor och farfar och träffa alla kompisarna.
I helgen har jag haft det fullt upp kan jag säga, fösrt på Lördag match i piteå och sen avslutningen i Luleå, det var verkligen en skit bra match vi spelade fast vi förlorade, men alla kämpade verkligen in i slutet av matchen!
Sen efter att vi spelat i Piteå så stack vi till Luleå  till golfgarden där vi åt middag och hade olika kampsporter med laget, verkligen ett trevligt avslut på denna säsong :)
Fast här blir min hållplats med Kalix Ibk, fast vi lär juh mötas på innebandy plan igen, fast jag med konkurrenterna Kiruna!
Jag kommer verkligen att sakna alla i laget :(
Och så igår kväll var jag och gjorde skoterkortet och det klarade jag galant :) Nu kör jag lagligt med skotern ;D
Sen efter jag varit i kalix hela dagen stack jag till Helena där det var fest för fulla muggar ;) Det var verkligen jätte trevligt, med bastu, badtunna, mat, allt hela kittet ;D
Och ett stort tack till Kristoffer som hällde cola i mitt hår medans jag stog och duschade :) Tack tack <3
och så till Dennis som stängde in mig i duschen med Pontus ;D Haha! Det var verkligen jätte trevligt igår och natt :D Det var länge sedan jag hade så roligt :S
                                            


RSS 2.0